• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У Глибоцькій гімназії завершилась декада англійської мови

У Глибоцькій гімназії завершилась декада англійської мови

2019-03-25

/Files/images/да1.jpg

Декада англійської мови в цьому році була присвячена чудовій порі року- весні , а також весняним святам,.які святкують на Україні та Великобританії.Вчителями англійської мови Глибоцької гімназії було розроблено та проведено різноманітні заходи, конкурси, вікторини - все, що допомагає нашим учнія розвивати вільне спілкування англійською мовою та застосовувати знання на практиці.
Для учнів 2-их класів було проведенно конкурс на найкращого виконавця вірша англійською мовою.(Писарук Г П)
Для 3-А класу було проведено урок – квест «English Language Holiday», під час якого учні виконували наступні завдання:
- знайди зайве слово;
- розв’яжи чайнворд;
- знайди ключове слово;
- відгадай загадку;
- порахуй;
- розв’яжи ребус.
Усіх учнів було поділено на дві команди, змагання пройшли в досить дружній атмосфері. Перемогла дружба. Кожен учасник отримав смайлика та гарну оцінку своєї участі.(Заяц В П)
Учні 6-А класу змагалися у написанні віршів англійською мовою. Найкращими поетами стали: Єлизавета Бирук, Аліна Андрусяк, Дмитро Кройтор, Артем Дергунов, Крістіна Стоян, Катерина Цікул, Антон Лупу, Анастасія Зайдел. Крім того, учні виявили ініціативу намалювати стіннівки до Дня святого Патріка. Найкращими авторами стіннівок стали Іван Козачук, Дмитро Кройтор… (Заяц В П )
Учні 8-А класу пробували себе в ролі перекладачів: їхнє завдання було перекласти улюблену пісню з англійської на українську мову та зримувати строфи. Підгрупа Заяц В.П. випустила збірку проектів з улюбленими співаками та піснями «Good Music».Підгрупа Писарук Г П захищала проекти,які учні підготували про улюблених співаків та групи.Найкращими було обрано Андріоаїє Д та Рябоконенко Ю
Учні 9-В класу підготували цікаві проекти про життя відомих винахідників і презентували їх на уроці повторення вивченого матеріалу «Винаходи та відкриття».З учнями 9-А класу було проведено урок –диспут на тему»My planet» Кожен з гімназистів мав змогу висловити свою думку стосовно захисту навколишноьго середовища та проблеми..(Писарук Г П ., Заяц В П )
Учні 10-А класу взяли участь у дебатах на тему «Розвиток мистецтва в Україні та Англії». Під час дискусії учні ознайомилися із розвитком мистецтва в країнах, видами мистецтва, відомими художниками тощо. Відправилися у віртуальну подорож до Британського музею (складали діалог), релаксували з “Blind Drawing” (малювання наосліп), потім показували малюнки та розказували, що на них зображено (побули в ролі художників). (Заяц В П)
Учні 11 класу обговорили кроки до успішного складання ЗНО з англійської мови та інших предметів. Під час дискусії в деяких учнів виникла думка про те, що ЗНО не потрібне і чому всі учні мають його здавати. Всі «ЗА» та «ПРОТИ» учні показали на постерах.
14 березня 2019 року в рамках проведення декади англійської мови у 3-Б класі вчителем Шевчук А.М. було проведено свято англійської мови «English Language Holiday». Під час заходу панувала весела та активна атмосфера: учні вирушили у подорож по різних навчальних станціях, на кожній виконуючи певне завдання у вигляді ребуса, загадки, незакінченого речення чи кросворда. Діти захопилися завданнями і виконували їх швидко і злагоджено. Саме тому майже всі команди одночасно прийшли до фінішу. Можна із впевненістю сказати, що свято вдалося на славу. (Білоус І М Шевчук А М)
Декада англійської мови для учнів восьмого класу розпочалася з цікавого та захоплюючого захисту проектів на тему «Школа моєї мрії». Діти з інтересом створювали проекти, працювали в групах, обговорювали та сперечались задля досягнення спільної мети. Підхопили естафету учні сьомих класів. «Інтелектуальний марафон» був спрямований на активізацію як знань так і вмінь та навичок учнів. Основним завданням гри було активізувати навички усного мовлення за допомогою різних засобів. Діти показували та відгадували назви тварин, відповідали на різні запитання, розгадували кросворди, працювали в командах, та вчилися довіряти та підтримувати одне одного.(Білоус І М Шевчук А М)
Учні 5-А класу презентували свої малюнки та поробки до свята весни та весняні привітання мамам та вчителям.(Писарук Г П та Шевчук А М)
В підсумку можна зазначити, що учні Глибоцької гімназії взяли активну участь в роботі декади, показали свої знання та вміння, вдосконалили володіння англійською мовою.

/Files/images/да2.jpg/Files/images/да3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930